Vi savner Jer

Overskrift

I har for evigt sat jeres poteaftryk

i vore hjerter

Livandas Fantasy. ( Honey ) . Født 27/4/2016. Død 10/10/2016 Lille Honey. V elskede dig så højt. Du var min drømmekat, og vi vil aldrig glemme dit blide sind,og store smukke øjne. Sov sødt elskede Honey.
LaLiShens Andy . Du døde så pludseligt. Du betød alt for mig. Mere skøn kat findes ikke. Og så fik du cancer 1½ år gammel, og må herfra. Jeg kommer aldrig over det, og vil savne dig resten af mit liv. Elskede, skønne Andy.
Amalia's Dumle. født d. 5/6-09 . Død d. 25/4-12. Du satte så dybe spor i vores hjerter, og var en fantastisk kat, der med dine store øjne sagde medre end ord. En ener, der selvom du havde det skidt, gjorde alt for at glæde mig. Du døde af kræft. vVi vil aldrig nogensinde glemme dig og forstå, at du skulle herfra så tidligt. Sov sødt elskede Dumle.
Øjenfryds Adonis. Vores elskede Domis. Død 2011. Han fik en blodprop, og døde under frygtelige smerter. Domis har altid været mors mis, og hans henivenhed kendte ingen grænser.Han kendte kun til at smide sig på ryggen for alle. Vi savner dig så meget elskede Domis.
Golden Globe Gustav. Død 2011. Vores meget smukke Gustav, som nåede at blive Eur. Prem. Han elskede at være på show, og var så nem en kat. Vi savner dig meget, Gusse. Du var så vidunderlig. Sov sødt.
Vores 2 elskede gamle katte, der begge måtte herfra af alderdom. Flamme var den dejlige golden, og Pinochio, som var født her, og altid stod mit hjerte utrolig nær.De satte mange spor i vores hjerter, og er dybt savnet. R.I.P mine skønne misser.
Vores højt elskede Totte, som vi hentede hjem fra Sverige, elskede så højt og mistede den dag, han blev 10 mdr. Vi glemmer aldrig Totte, og har heldigvis stadig katte, der er i familie med ham.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.04 | 09:21

Hej Shani. Tak for din henvendelse. Gider du sende mig en mail eller pb?
Vi venter killinger. Vh Lis

...
07.04 | 23:45

Kære Lis. Vi er meget interesseret i en exotic killing, når I igen har. Den vil blive en del af et kærligt hjem, som har rum og tid til den. Dbh. Shani

...
04.11 | 15:54

Hej Lis ,

Får i exotic killinger til salg snart ? Vi er en familie på 4 som ønsker en exotic killing , mit e-mail er tandtrold76@gmail.com

Vh
Sanaz

...
06.05 | 19:42

Ok. Kender desværre ingen med de farver lige nu. Jeg laver de farver, men venter ikke foreløbig. Måske er der nogle i Jylland. Skriv evt pb til mig. 🥰

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE